Субота о 18:243 дні Потрібно більше інформації для тих хто не був на ВБТ.Також я пару багив по назвам мобів в квестах , наприклад 21 квест темні ельфи на адену . Там не назва моба а щось типу Q12211
Субота о 21:103 дні Доброго вечора,2 hours ago, VooDOo said:Потрібно більше інформації для тих хто не був на ВБТ.Яка саме інформація вас цікавить?2 hours ago, VooDOo said:Q12211Первірив, немає такої назви. Можливо у вас залишився файл з назвами мобів від іншого серверу?
Субота о 21:573 дні Author 45 minutes ago, Monche said:Доброго вечора,Яка саме інформація вас цікавить?Первірив, немає такої назви. Можливо у вас залишився файл з назвами мобів від іншого серверу?Я для прикладу написа, потрібно було просто зробити скрін . Це квест Dangerous Seduction назва сукуба квестового так відобразилась
Субота о 22:143 дні 15 minutes ago, VooDOo said:Я для прикладу написа, потрібно було просто зробити скрін . Це квест Dangerous Seduction назва сукуба квестового так відобразилась
Неділя о 10:053 дні Author 11 hours ago, Monche said:В самому квесті відображення назви моба через Q 12345(приклад)
Неділя о 10:083 дні Author Якщо маєш більше ніж один персонаж на аккаунті не дає нубо бафф і також не можливо апать ноу грейд броню. При можливості можемо відключити ?