Січень 14Січ 14 МАКСИМУМ= ТП до 40го без платно\\\2я профа за колы\\\ну и по возможности 2ю панель на цифры как на хронах выше\\\ВСЁ!!!
Січень 14Січ 14 15 minutes ago, Зупини Лося said:МАКСИМУМ= ТП до 40го без платно\\\2я профа за колы\\\ну и по возможности 2ю панель на цифры как на хронах выше\\\ВСЁ!!!15 minutes ago, Зупини Лося said:МАКСИМУМ= ТП до 40го без платно\\\2я профа за колы\\\ну и по возможности 2ю панель на цифры как на хронах выше\\\ВСЁ!!!15 minutes ago, Зупини Лося said:МАКСИМУМ= ТП до 40го без платно\\\2я профа за колы\\\ну и по возможности 2ю панель на цифры как на хронах выше\\\ВСЁ!!!дроп адены можно 100% поставить
Січень 14Січ 14 6 hours ago, Зупини Лося said:понеслась ебота какаето мана бафы авто фарм не обсерайте серв я два года жду егоБанки додані, оскільки сервер перероблений не лише для партійної гри, а й для соло. Тим паче, МП банки працюють як HP. Автофарму не буде.6 hours ago, Зупини Лося said:чистая классика х1 или gg ИМХОДодано/прибрано лише те, що було необхідно під перероблені навички.
Січень 14Січ 14 6 hours ago, Зупини Лося said:МАКСИМУМ= ТП до 40го без платно\\\2я профа за колы\\\ну и по возможности 2ю панель на цифры как на хронах выше\\\ВСЁ!!!ТП залишиться без змін.2 професія тільки квестом.Панельку зроблю.