Листопад 10Лист 10 Компіляція l2jserver за допомогою AntВідео інструкція:1. Завантажте Java SE Development Kit (версія залежить від збірки) і Ant.Завантажити Java SE Development Kit 5Завантажити Java SE Development Kit 6Завантажити Java SE Development Kit 7Завантажити Java SE Development Kit 8Завантажити Java SE Development Kit 9Завантажити Java SE Development Kit 10Завантажити Java SE Development Kit 11Завантажити Java SE Development Kit 12Завантажити Java SE Development Kit 13Завантажити Java SE Development Kit 14Завантажити Java SE Development Kit 15Завантажити Ant2. Встановіть java, Ant розархівуйте в корінь будь-якого диска.3. Правою кнопкою миші на Цей ПК > Властивості > Додаткові налаштування системи > Змінні оточення...Системні змінні:Натисніть на кнопку "Створити":Ім'я змінної: JAVA_HOMEЗначення змінної: C:\Program Files\BellSoft\LibericaJDK-8 (шлях до java, шлях я вказав свій, у вас буде інший!).Далі... Тут же:Знайдіть змінну Path, виберіть її, натисніть на кнопку "Редагувати":Натисніть на кнопку "Створити":У полі, що з'явилося, додайте шлях до папки bin (java): C:\Program Files\BellSoft\LibericaJDK-8\bin (шлях до java, шлях я вказав свій, у вас буде інший!).Ще раз натисніть кнопку "Створити":У полі, що з'явилося, додайте шлях до папки bin (ant): C:\ant\binWindows 7: Вам потрібно додати шлях у самий кінець Path. (Не забудьте прописати ; перед посиланням) Приклад: ;C:\ant\bin4. В архіві з ant є батник build.bat, перенесіть його в папку з сурсом та запустіть цей файл.