Неділя о 21:072 дні Тільки вчора зробив тему що потрібно зробити щоб адаптувати сервер. Тема тут Щоб люди відчули саму фішку і ідею. Фікс адміна вертає все знову назад. Ніїто не буде фармити на 40+ тому що це тупо не профітно. Зараз топ фарм це 1 нюк десь під глудіо на полвинках де ти будеш получати адени більше ніж на топ спотах 40-50+ . про кач я мовчу. Де логіка?
Неділя о 21:252 дні Давайте не нападати на Monche, мужик створив сервак перший раз, хоче зробити комфортну гру для всіх і всіх почути. Але в глобалі такий срач тому норм тому не норм, тут не 100-200 онлайну шоб сратися і обсирати. Можна субєктивно до того всього віднестися, і нормально з часом зробити так як ми хочемо.
Неділя о 21:502 дні 38 minutes ago, ASM said:Тільки вчора зробив тему що потрібно зробити щоб адаптувати сервер. Тема тут Щоб люди відчули саму фішку і ідею. Фікс адміна вертає все знову назад. Ніїто не буде фармити на 40+ тому що це тупо не профітно. Зараз топ фарм це 1 нюк десь під глудіо на полвинках де ти будеш получати адени більше ніж на топ спотах 40-50+ . про кач я мовчу.Де логіка?Я не бачу в цьому проблеми, чому людина не може прокачувати основний клас та фармити адену в Глудіо?Саме цього мене й просили, і я знайшов рішення, яке ще буде актуальним у майбутньому.Новачки до 40 рівня не сильно будуть страждати, а на другій професії вже можна качатися до 58 без проблем і фармити далі.
Неділя о 22:272 дні Author 25 minutes ago, Monche said:Я не бачу в цьому проблеми, чому людина не може прокачувати основний клас та фармити адену в Глудіо?Саме цього мене й просили, і я знайшов рішення, яке ще буде актуальним у майбутньому.Новачки до 40 рівня не сильно будуть страждати, а на другій професії вже можна качатися до 58 без проблем і фармити далі.Як можна не бачити проблема в цьому? Це просто знов руйнує суть сервера. Люди дальше буду залишатись менше 40. Замість того щоб проскочити цей момент і відчути фішку сервера. Але щоб її відчути тобі треба качати 70+..... Але 99% свого часу вони будуть фармити на лоу лвл. Тому що по іншому ніяк. Я тобі розкажу по факту як є і було. Тому що я знаю як проходило ОБТ ніхто не провіряв не тестив сам фарм. НІХТО повторяюсь ніхто не буду тут фармити на 46+ лвл в + адену крім АУЕ (яке буде неможливе через брак бафу) / Маг на 1 нюк / Суммонер. з такими рейтами. Ті пацани що там зараз качають луків, бардів і тд. я їм співчуваю вони лівнуть. "на другій професії вже можна качатися до 58 без проблем і фармити далі" Без проблем фарм тільки після 76+ коли ти получив всі пасивні скіли! Те що я писав за 2 профу що відкривається нове дихання це правда. Але воно не стає "безпроблем" воно стає трохи краще і приємніше.
Понеділок о 06:512 дні 1 hour ago, ASM said:Як можна не бачити проблема в цьому? Це просто знов руйнує суть сервера. Люди дальше буду залишатись менше 40. Замість того щоб проскочити цей момент і відчути фішку сервера. Але щоб її відчути тобі треба качати 70+..... Але 99% свого часу вони будуть фармити на лоу лвл. Тому що по іншому ніяк.Я тобі розкажу по факту як є і було. Тому що я знаю як проходило ОБТ ніхто не провіряв не тестив сам фарм. НІХТО повторяюсь ніхто не буду тут фармити на 46+ лвл в + адену крім АУЕ (яке буде неможливе через брак бафу) / Маг на 1 нюк / Суммонер. з такими рейтами. Ті пацани що там зараз качають луків, бардів і тд. я їм співчуваю вони лівнуть."на другій професії вже можа качатися до 58 без проблем і фармити далі" Без проблем фарм тільки після 76+ коли ти получив всі пасивні скіли!Те що я писав за 2 профу що відкривається нове дихання це правда. Але воно не стає "безпроблем" воно стаєЯк можна не бачити проблема в цьому? Це просто знов руйнує суть сервера. Люди дальше буду залишатись менше 40. Замість того щоб проскочити цей момент і відчути фішку сервера. Але щоб її відчути тобі треба качати 70+..... Але 99% свого часу вони будуть фармити на лоу лвл. Тому що по іншому ніяк.Я тобі розкажу по факту як є і було. Тому що я знаю як проходило ОБТ ніхто не провіряв не тестив сам фарм. НІХТО повторяюсь ніхто не буду тут фармити на 46+ лвл в + адену крім АУЕ (яке буде неможливе через брак бафу) / Маг на 1 нюк / Суммонер. з такими рейтами. Ті пацани що там зараз качають луків, бардів і тд. я їм співчуваю вони лівнуть."на другій професії вже можна качатися до 58 без проблем і фармити далі" Без проблем фарм тільки після 76+ коли ти получив всі пасивні скіли!Те що я писав за 2 профу що відкривається нове дихання це правда. Але воно не стає "безпроблем" воно стає трохи краще і приємніше.Я вас почув, працюю.
Понеділок о 11:312 дні "качають луків, бардів і тд." так тут взагалі немає що ними робити- де ти бачишь ці професії ? Вони нічим тут не прикріплені і навіть якщо там в пасивках на 70+ будуть бафи ці класи не гратимуть. Бо вони не фармлять і блять вони не фармили на простих х1, їх брали для фану і тд. Чому тут піднімається питання з такої сторони що вони повинні фармити якщо я блять спойлом не можу другі сутки вибить рец на КЛ. І без броні я просто просідаю Ви йшли на х1 а де які плакали що стало х5. Я вас реально не розумію. Зробили щось змішане
Понеділок о 13:121 день Author 1 hour ago, VooDOo said:"качають луків, бардів і тд." так тут взагалі немає що ними робити- де ти бачишь ці професії ? Вони нічим тут не прикріплені і навіть якщо там в пасивках на 70+ будуть бафи ці класи не гратимуть. Бо вони не фармлять і блять вони не фармили на простих х1, їх брали для фану і тд. Чому тут піднімається питання з такої сторони що вони повинні фармити якщо я блять спойлом не можу другі сутки вибить рец на КЛ. І без броні я просто просідаю Ви йшли на х1 а де які плакали що стало х5. Я вас реально не розумію. Зробили щось змішанеВ плані нема що робити? Тут фішка сервера в для соло гри на різних класах. Що адмін зря добавляв всякі фішки для бардів, сапортів? Тим більше лук хороший фармер якщо є баф, а він тут є в пасивках. Якщо ти на 30 лвл без броні я тобі співчуваю, тому що ти на 30 лвл фармиш адени більше ніж на 50) так що удачі